SISTEM ZA ZAŠTITU OD VODE U SVAKOM DOMU

VLASNIK ILI ZAKUPAC?

Bez obzira da li ste vlasnik kuće ili zakupac, GROHE Vam nudi rešenje za povećanje vodovodne sigurnosti u Vašem domu i izbegavanje neželjenih i skupih oštećenja izazvanih curenjem vode.

Bez obzira da li je u pitanju curenje iz kućnih aparata, tuša, WC-a ili sudopere, mraz koji prouzrokuje pucanje cevi ili čak problem sa imovinom Vašeg suseda, svako mesto u Vašem domu na kom se voda koristi aktivno, može biti ugroženo.

Najgora stvar kod curenja vode je što mala curenja mogu proći neopaženo danima, nedeljama ili čak mesecima, što izaziva oštećenja i probleme sa vlagom mnogo pre nego što shvatite da nešto nije u redu.Zato je zaštita Vašeg doma smart home sistemom koji nadgleda potrošnju vode i bilo kakve promene nivoa vlage veoma važna.

Pomoću GROHE Sense-a i GROHE Sense Guard-a možete da instalirate kompletan smart home sistem za vodenu sigurnost, onaj koji Vas obaveštava i kontroliše, bilo kada i bilo gde da se nalazite.

GROHE SENSE PAMETNI SENZOR - Otkrivanje curenja vode kod kuće.

GROHE Sense, pametni senzor za vodu na baterije, može se fleksibilno postavljati u prostorije i druga mesta u svakom domu, bez obzira da li ste vlasnik kuće ili stanar. Ako se otkrije curenje vode, automatski ste alarmirani tako da možete zaustaviti curenje pre nego što dođe do ozbiljnih oštećenja.

Elegantni, minimalistički dizajn senzora za vodu Sense znači da će se neupadljivo uklopiti u bilo koju prostoriju u kojoj može doći do curenja vode - a sa nastavkom čak i na teško dostupnim mestima. Idealno za kuhinje, kupatila, podrume ili bilo koje drugo područje izloženo oštećenju vode.

Pročitajte više o GROHE Sense

GROHE SENSE GUARD KONTROLA POTROŠNJE VODE - UGRADNJA NA GLAVNU VODOVODNU CEV

GROHE Sense Guard, pametan regulator vode, koji automatski isključuje vodu u slučaju otkrivenog curenja vode i prati potrošnju vode, treba da bude instaliran na glavnu vodovodnu cev. Ovaj pametni kućni uređaj je instaliran na cev iza merača vode, stoga je potreban pristup glavnoj cevi.

Preporučujemo da stanari dobiju pismeno odobrenje od vlasnika nekretnine pre instaliranja uređaja, jer ova instalacija uzrokuje trajnu promenu u cevovodu.

Pročitajte više o GROHE Sense Guard