SISTEM ZAŠTITE OD VODE ZA VAŠE POSLOVANJE I IMOVINU

Vođenje preduzeća ili posedovanje nekretnine donosi puno odgovornosti i ogroman spisak stvari o kojima biste trebali brinuti. Pa zašto ne biste uklonili jednu stvar sa te liste? Pametnim sistemom zaštite od posledica izlivanja vode možete zaštititi svoju imovinu od razornih posledica koje izaziva izlivanje vode i investirati u malo mira.

Šteta izazvana izlivanjem vode može imati ogromne posledice na poslovanje. Tu su ne samo troškovi oštećenih zaliha i popravka opreme, već i samo otklanjanje oštećenja može potrajati danima ili čak nedeljama. Za stanodavce to može značiti prekid izdavanja stana tokom popravke. I naravno, oštećenja mogu uzrokovati rizik po zdravlje i sigurnost zaposlenih i mušterija.

Još gore, curenje vode i oštećenja ne drže do radnog vremena! Zato bi bilo koji vlasnik kompanije ili nekretnine trebao da razmisli o pametnom sistemu koji ga može rano upozoriti na probleme i čak isključiti dovod vode pre nego što curenje vode preraste u katastrofu.

MALI BIZNISI, PRODAVNICE, RESTORANI - NEMA VIŠE IZGUBLJENIH DANA ZBOG ŠTETE NASTALE IZLIVANJEM VODE

Ne samo da će curenje vode uzrokovati troškove na imovini i zalihama, već će i obustaviti posao na nekoliko dana! Sa GROHE sistemom, takve se neprijatne situacije mogu izbeći otkrivanjem curenja vode i automatskim isključivanjem vode pre nego što bi prouzrokovala značajnu štetu.

GROHE Sense i GROHE Sense Guard pogodni su za poslovna okruženja, u zavisnosti od broja kupatila i kuhinjskih elemenata.

  • Nekretnine sa ograničenim brojem sanitarnih uređaja: prodavnica,
  • manja kancelarijska jedinica,
  • restoran,
  • ordinacija,
  • i drugi slični slučajevi.

Jedna osoba koja kontroliše protok vode može doneti odluku o isključenju vode, bez daljeg negativnog uticaja na poslovanje. Kontrola nad vodnim sistemom vrši se putem aplikacije za pametne telefone.

Kontaktirajte nas radi rešenja koje bi pogodovalo Vašim potrebama

GRADILIŠTA - NEMA VIŠE ŠTETE NASTALE CURENJEM VODE USLED GREŠAKA PRI INSTALACIJI

Gradilište je napušteno tokom noći, napravljena je greška u postavljanju cevovoda i vodovoda i iznenada voda curi nekoliko sati pre nego što se zaustavi. Utrošeni materijal treba zameniti, pokriti dodatne troškove a odlaže se i nastavak gradnje. Sa GROHE Sense Guard-om, curenje vode može se smanjiti automatskim isključivanjem pre nego što nanese ozbiljniju štetu.

GROHE Sense Guard sadrži automatsku zaštitu u slučaju probijanja cevi i prevelikog izlivanja vode - pametni regulator vode može otkriti ove događaje i automatski isključiti vodu. Čak i bez Wi-Fi konekcije, uređaj pruža tu osnovnu funkciju kada se uključi u struju i instalira na vodovodnu cev.

Kontaktirajte nas radi rešenja koje bi pogodovalo Vašim potrebama

VLASNICI NEKRETNINA - ZAŠTITITE SVOJU IMOVINU OGRANIČAVAJUĆI ŠTETU NASTALU USLED CURENJA VODE

Da li ste vlasnik poslovne ili stambene jedinice? Možda ste je već opremili detektorima dima kako biste rano otkrili požar i izbegli značajnu štetu. Šta kažete na korak dalje i zaštitu Vaše imovine sistemom zaštite od posledica izlivanja vode? Jednom kada curenje krene, mogu prići sati, ili čak dani pre nego što se kvar otkrije i otkloni, za vreme čega može doći do značajnih negativnih efekata po zgradu. Sa GROHE sistemom, voda se automatski isključuje kada se otkrije curenje, pre nego što nanese značajnu štetu.

Imajte na umu da se GROHE sistem za zaštitu trenutno može instalirati samo na objektima u kojima je veličina sanitarnih instalacija slična onoj u porodičnoj kući.

Kontaktirajte nas radi rešenja koje bi pogodovalo Vašim potrebama