MADE TO MATCH IN FORM AND FUNCTION INTRODUCING GROHE KITCHEN SINKS

GROHE Kitchen Sinks

Puneći posude, pripremajući povrće, perući sudove nakon obilnog obroka. Vaša sudopera je mesto na kojem ćete se svakodnevno nebrojeno puta zaustaviti, stoga zašto ne biste odabrali sudoperu koja prevazilazi Vaše potrebe u smislu kvaliteta, dizajna i karakteristika?

GROHE sudopere su dizajnirane tako da se uklope u svaki tip kuhinje, sa širokim izborom inovativnih, modernih dizajn rešenja savršenih za Vaš prostor. Pronaći ćete složene modele sa oceđivačima velike dvodelne sudopere u slučaju da Vam zatreba više prostora za sudove, kao i šik ugradne sudopere koje se uklapaju u Vašu radnu ploču. Uz karakteristike poput GROHE QuickFix sistema i reverzibilnog dizajna kao standarda, Vaša nova GROHE sudopera može biti montirana za svega nekoliko minuta bez brige i komplikacija. Tu su i karakteristike od GROHE Whisper izolacije za redukovanje buke do automatskog sistema za otpatke zbog kojeg više nikada nećete morati da stavljate ruke u prljavu vodu. Uz GROHE sudoperu primetićete razliku, koja će svako Vaše korišćenje sudopere učiniti aktivnošću koja je manje od posla.

Discover GROHE Kitchen Sinks

Broj 1 brend kuhinjskih sistema - GROHE pokriva sve

Kao kuhinjski brend broj 1, GROHE pokriva sve - kuhinjske slavine, sistemi za vodu, sudopere, dodatna oprema i sistemi za otpatke čine lakim stvaranje inovativne, komforne i praktične kuhinje.

Kvalitet koji možete da vidite i osetite

Naš kvalitet je bez premca uz patentiranu tehnologiju za izradu površina, koja olakšava čišćenje, i nerđajući čelik visokog kvaliteta, koji garantuje izdržljivost i snagu.

GROHE paketi sudopera - sve u jednom pakovanje

Učinite svoju kupovinu sudopere još lakšom s našim paketom - 4 modela sudopera i slavina zajedno u prodaji garantuju jednostavan stil i savršeno usklađen učinak.

Kompletni portfolio u svim cenovnim rangovima

Opcije za svaku kuhinju - sudopere u našoj ponudi pokrivaju svaki stil, svaku veličinu i cenovni rang, tako da sigurno možete naći svoj savršeni model.

GROHE STAINLESS STEEL SINKS COLLECTIONS

Complete Product Overview

Pronađite svoju savršenu sudoperu uz GROHE. GROHE K-serija sudopera dolazi u različitim veličinama i stilovima za svaki tip kuhinje. Izaberite između sudopera s 1, 1,5 ili 2 korita. Odaberite ugradnu ili podgradnu sudoperu. Upotpunite svoj prostor oko sudopere sa načim korisnim priborom. GROHE sudopere nude bogat izbor izdržljivog dizajna.

Discover all Products

PRODUCT FEATURES

We are confident that you will love the special features on offer, from the noise-reducing GROHE Whisper insulation to the automatic waste that means never plunging your hand into dirty water again. With a sink from GROHE you’ll notice the difference, making every time you use your sink less of a chore.

Discover all Features