PREPUSTITE SE ČARIMA KUPANJA

PREPUSTITE SE ČARIMA KUPANJA

Iskoristite sva fizička svojstva vode da biste stvorili svoje jedinstveno iskustvo tuširanja. Veliki ili ekstra veliki; mogućnost pričvršćivanja na plafon ili zid; GROHE tuševi i termostati dolaze u svim oblicima, stilovima i veličinama - svaki dizajniran imajući na umu Vaše zadovoljstvo i uživanje.

GROHE TERMOSTATI – APARATI ZA SAVRŠENO TUŠIRANJE

Kao merilo pri izradi GROHE tuševa i termostata koristili smo najosetljiviji termometar koji postoji - Vašu kožu. Revolucionarni termostati iz naše ponude Tuš & Termostat osiguravaju da će topla i hladna voda dodirnuti Vašu kožu tačno u proporcijama koje želite. GROHE TurboStat je revolucionarna tehnička karakteristika - omogućava željenu temperaturu tuša u sekundi i održava je konstantnom tokom čitavog tuširanja.

GROHE SMARTCONTROL
OMOGUĆAVA MOĆNO, SLOBODNO TUŠIRANJE, KOJE KONTROLIŠETE U POTPUNOSTI

GROHE SmartControl je inovativna funkcija tuša koja omogućava lako podešavanje jačine i temperature, kao i odabir željenog mlaza i prebacivanje između tuša i slavine. Jednostavno okrenite ručicu GROHE ProGrip da biste povećali intenzitet - od eko do punog protoka - i spustite na dole da biste ga smanjili. Pritisnite ukoliko želite da zatvorite vodu na kratko. SmartControl Vam čak omogućava da sačuvate svoje postavke za sledeći put.

Pritisnite dugme da biste pokrenuli tuš.

Okrenite da biste promenili intenzitet od eko do punog protoka.

Pritisnite ponovo da biste zaustavili vodu. Vaše postavke će ostati iste kada sledeći put pokrenete tuš.

GROHE TUŠEVI – PODMLAĐIVANJE ILI OPUŠTANJE?

Naš jedinstveni dizajn distribuira istu količinu vode kroz svaku mlaznicu, što rezultira ujednačenim raspršivanjem. Bez obzira na to koji obrazac odgovara Vašem raspoloženju – Rain, SmartRain, mlaz ili masaža – zagarantovano je fenomenalno iskustvo. TrioMassage i ActiveRain opcije su najnoviji primeri tehnološke GROHE DreamSpray inovacije.

RAIN SPRAY

RAIN
opcija

Širok i luksuzan - mek, nežan vid tuširanja za umirivanje kože. Oponašajući toplu letnju kišu, tuš pruža potpunu i ravnomernu prekrivnost.

SMARTRAIN SPRAY

SMARTRAIN
opcija

Sve karakteristike i prednosti našeg autentičnog kišnog mlaza, ali sa smanjenim protokom. Pametna opcija koja koristi manje vode za potpuno uživanje u tuširanju.

ACTIVERAIN SPRAY

ACTIVERAIN
opcija

Inovativna opcija za opuštanje napetih mišića ili ispiranje šampona iz kose.

TRIOMASSAGE SPRAY

TRIOMASSAGE
opcija

Kombinacija čuvenog Bokoma mlaza i dva masažna mlaza omogućava Vam masažu glave i ramena u jednom kombinovanom mlazu.

Concealed showers

Prikriveni
tuševi

Otkrijte teehnologiju prikrivenih sistema tuša.

Prikriveni tuševi
Spa tuševi

Exposed showers

Izloženi
tuševi

Visoke performanse i jednostavna montaža.

Izloženi tuševi
Complete shower portfolio

Kompletan portfolio tuševa

Pogledajte kompletnu ponudu GROHE tuševa.

Pogledajte kompletnu ponudu